Pages

12 January 2015

Νίκος Κακαβούλης: Ο επιχειρηματίας που σήκωσε 4,4 εκατ. δολάρια στο 4ο Startup Grind Athens

Γνώρισε από κοντά την άγνωστη ιστορία του Έλληνα Founder που έστησε μια startup με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, κατάφερε να σηκώσει συνολικά $4,4 εκατομμύρια και έγινε η πρώτη ελληνική startup πουολοκλήρωσε 3 γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά. O Νίκος Κακαβούλης, επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στις startups, κάνει ποδαρικό στο Startup Grind Athens για το 2015 και φέρνει με την νέα χρονιά μια εκδήλωση που θα συζητηθεί, καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο project στο οποίο δουλεύει πυρετωδώς.

Ο ιδρυτής του Daily Secret, εκδότης καθημερινών e-mail newsletter θα μιλήσει για την εμπειρία του στο τιμόνι της εταιρίας που αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Πριν από το Daily Secret ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup της HealthLeap, που εξαγοράστηκε από το Vitals.com. Η δουλειά του έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και έχει συμπεριληφθεί σε λίστες όπως του Fortune 40-under-40 και το Who is Who. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια όπως τοTechCrunch, Disrupt και το SXSW και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στηνInternational Herald Tribune, τη Huffington Post, τη Vogue και άλλες διεθνείς εκδόσεις.

Ο Νίκος ήταν μέχρι πρόσφατα ο brand ambassador του Dewars και δούλεψε με την Google ώστε να φέρει ελληνικό και διεθνές περιεχόμενο στις πλατφόρμες Fieldtrip και Google Glass. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Columbia Business School και μέλος του δικτύου της Endeavor. Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και απολαμβάνει να βοηθά άλλους νέους επιχειρηματίες. Γι’ αυτό και δέχτηκε με χαρά να μοιραστεί την πολύτιμη εμπειρία του με τους ενθουσιώδεις φίλους του Startup Grind Athens που με τις ερωτήσεις τους θα αποκομίσουν για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα για το πως κάνεις scale μια startup και πως επιβιώνεις μέσα σε 3 πολύ σκληρούς αλλά και αποδοτικούς γύρους χρηματοδότησης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthensκαι ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότηταςστην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind, αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στο SilliconValley της California και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 125 πόλεις σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs, συνεχίζει στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

StartupGrindAthens
Ημερομηνία: Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
Ώρα: 6μμ
Χώρος: InnovAthens
Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα
Τηλ: +302130109300
Κρατήσεις Θέσεων: 

Agenda
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Νίκο Κακαβούλη (Founder Daily Secret)
20:00 – Networking

Follow Startup Grind AthensNo comments: